O Dnevniku

Manifestiranje s srcem: Od sanj do resničnosti.

“Srčno Manifestiraj” ni zgolj dnevnik; je tvoj osebni vodnik skozi čarobni proces preoblikovanja želja v dejanskost. Zasnovan je, da ti pomaga razumeti moč tvojih misli in čustev v procesu manifestacije. Vsak vpis te spodbudi, da se poglobiš v svoje sanje, jih zapišeš z vso čutnostjo in jih nato s pomočjo usmerjenih vaj in meditacije približaš svoji realnosti.

 

Ta dnevnik te uči, kako lahko s pomočjo zavedanja, vizualizacije in zahvale aktivno kreiraš pot do svojih ciljev, obenem pa neguješ svoje duševno, čustveno in telesno počutje.

Ključne značilnosti dnevnika

Od Sanj do Resničnosti:
Osredotočenost in Jasni Koraki

“Srčno Manifestiraj” te vodi od začetnih sanj do njihove uresničitve. S procesom določanja ciljev, podkrepljenim z meditacijami in praktičnimi vprašanji, ter metodologijo za razdeljevanje ciljev na izvedljive korake, je ta dnevnik tvoj zanesljiv vodnik na poti do uresničenih sanj.

Nauči te tehnik vizualizacije in občutenja ciljev, ki oživijo tvojo moč doseganja želja. S pomočjo močnih vizualizacij in pozitivnih občutkov “Srčno Manifestiraj” krepi tvojo vero v doseganje zastavljenih ciljev in spodbuja aktivno kreiranje tvoje prihodnosti.

Ne gre zgolj za doseganje zunanje uspešnosti, ampak tudi za negovanje notranjega miru in zadovoljstva. Ta dnevnik te spodbuja k praksam, ki podpirajo tvoje duševno zdravje, vključno z meditacijo in hvaležnostjo, ki sta ključni za uravnotežen pristop k manifestaciji.

“Srčno Manifestiraj” te vodi skozi proces določanja ciljev z meditacijami in vprašanji ter te opremlja z metodologijo za razdelitev ciljev na konkretne akcije. “Srčno Manifestiraj” bo postal tvoj nepogrešljiv spremljevalec na poti od sanj do resničnosti.

MANIFESTACIJSKI VODNIK

Kako deluje Srčno Manifestiraj?

Odkrij pot od želja do resničnosti s petimi preprostimi koraki.

Vsak dan začni z jasno določitvijo treh ciljev, ki jih želiš tisti dan manifestirati ali ustvariti, s poudarkom na kratkoročnih in dolgoročnih ciljih.

Zapiši tri stvari, osebe ali dogodke, za katere si trenutno hvaležen/a. Hvaležnost, cenjenje in meditacija dvigujejo tvoje počutje in vibracijo, ki je ključna za manifestiranje.

Daj si vsaj 15 sekund miru, da prekineš tok misli. Ta kratek trenutek tišine ti pomaga pridobiti jasnost in osredotočenost.

Za vsak zapisan cilj podrobno razmisli o občutkih, ki te bodo preplavili ob njegovi uresničitvi. Uporabi vsa čutila za čim bolj živo predstavo.

Za vsak cilj, vsak dan posebej natančno določi korake, ki so potrebni za njegovo dosego. Ta strukturirani pristop zagotavlja, da tvoje sanje ne ostanejo le pri željah.

mnenja o dnevniku

Kaj pravijo uporabniki?

Katja P.
"Planer Srčno Splaniraj me je navdušil."

“Planer Srčno Splaniraj me je navdušil, saj je pregleden, zaradi česar omogoča dobro organizacijo. Navodila za uporabo in doseganje ciljev so jasna, konkretna in praktična. Planer vsebuje tudi pozitivne citate, ki so navdihujoči in pomagajo takrat, ko pade motivacija in so gonilna sila za nadaljevanje izziva. Po koncu vsakega meseca sledi evalvacija začetnih ciljev in razmislek o tem, kako ti gre, kje si s svojimi cilji, s katerimi od njih si imel največ težav… Menim, da takšen način premišljevanja o lastnih ciljih še bolj pripomore k njihovi uresničitvi, saj je spremljanje napredka nujno za njihovo doseganje. Planer priporočam vsem, tako tistim, ki so takega načina že vajeni, tistim pa, ki niso in si želijo v življenju nekaj spremeniti, to je doseči zastavljene cilje na kateremkoli področju, naj preizkusijo planer Srčno Splaniraj.

Vida T.
"Ko zapišem svoj dnevni cilj, me planer spodbudi k temu, da ga nemudoma pričnem uresničevati."

“Ne, dan ne more imeti 26 ali 30 ur, kljub pobožnim željam. Lahko pa si podarjenih 24 ur splaniram tako, da naredim več!

Ko zapišem svoj dnevni cilj, me planer spodbudi k temu, da ga nemudoma pričnem uresničevati.
Tako moj dan ne pomeni le službe in gospodinjskih opravil, ampak so se v njem splanirano znašli tudi trenutki za branje, ustvarjanje, telovadbo in brezdelne minute čisto zame.
Red v glavi je mir v duši.”
Veronika N.
"Drugačen je od ostalih organizerjev, saj se v njem res vidi trud."

“Tale lušten planer mi je že takoj prirastel k srcu. Z njim si res lahko konkretno postaviš cilje in se s tem fino motiviraš, saj imaš možnost zapisovanja za čisto vsak dan. Še posebej so mi všeč nagrade ob koncu meseca, ki si jih zastaviš sam in se z njimi pocrklaš. Drugačen je od ostalih organizerjev, saj se v njem res vidi trud. Zelo me je privabila prva stran, kjer je dobro razloženo, čemu služi ta planer ter kako lahko notri vključiš svoje občutke. Sama ga bom začela izpolnjevati že zdaj, kljub temu, da še ni leto 2024. Z njim me čaka ogromno izpolnjenih ciljev!”

Prednosti dnevnika

Zakaj Srčno Manifestiraj?

Vsak zapis v “Srčno Manifestiraj” te približa uresničitvi tvojih sanj. Odkrij, zakaj je ta dnevnik več kot samo zbirka listov:

Cilji na
dosegu roke

Srčno Manifestiraj je premišljeno zasnovan, da ti pomaga določiti in doseči tvoje cilje in sanje.

Znanstveno
podprto

Združuje znanstveno podprte pristope, ki poudarjajo moč prepričanja in dela, kar poveča verjetnost uresničitve, dokazujejo raziskave.

Dvig počutja
in vibracije

Praksa hvaležnosti v "Srčno Manifestiraj" viša vibracijo in pospešuje proces manifestacije tvojih želja.

Blagostanje duha
in čustev

Meditacije in zahvale izboljšujejo duševno in čustveno zdravje, kar je ključno za uspešno manifestacijo.

Fokus in
jasnost

Pomaga ohranjati osredotočenost na cilje s spodbujanjem dnevnih akcij za stalni napredek.

Praktičnost in
eleganca

Združuje praktičnost z lepoto, kar naredi "Srčno Manifestiraj" radostno orodje na poti do tvojih sanj.

doseži svoje cilje

Si pripravljen/a na vse kar si želiš?

Srčno Manifestiraj s svojim novim dnevnikom in odkrij kako se ti odpira pot do tvojih sanj.
Začneš lahko že danes!