O planerju

Planiranje z namenom:
Zapiši in začuti svoje cilje!

V Srcu načrtovanja poudarjamo moč zavedanja ‘zakaj’, saj le s trdnim razlogom lahko uresničiš svoj ‘kako’. Vsak cilj, bodisi osebni ali povezan s fizično aktivnostjo, zasluži biti zapisan in začuten. Zapiši ga v prvi osebi ednine, se potopi v občutek njegove uresničitve in uporabi te občutke kot gorivo na poti do njega.

 

Dovoli si trenutek miru pred zapisom in z vizualizacijo obogati svojo pot. Lahko s pomočjo glasbe ali meditacije. Nato razmisli, kaj si želiš doseči, ne le na profesionalni ravni, ampak tudi pri svojem zdravju in telesni pripravljenosti.

Ključne značilnosti Srčno Splaniraj

Srčna odločnost:
Kjer osebna rast sreča napredek.

V vsaki odločitvi, ki jo sprejmeš, je moč spremembe. Odkrij svoj notranji potencial in stopi na pot, kjer vsak korak pripomore k osebni rasti in neustavljivemu napredku.

Uči te metodologije SMART za postavljanje ciljev, ki so specifični, merljivi, dosegljivi, realistični in časovno omejeni.

Ohranjanje fizične kondicije ni samo koristno za tvoje telo, ampak tudi za tvojo miselnost. Naš planer te spodbuja, da si postaviš cilje za telesno aktivnost in tako bolje obvladuješ stres.

Preden zapišeš cilje, te vodimo skozi proces umirjanja in samorefleksije. Z vprašanji ti pomagamo, da si bolje predstavljaš svojo prihodnost in se osredotočiš na to, kaj si resnično želiš.

Tvoja pot do uresničitve ciljev

Kako deluje Srčno Splaniraj?

Odkrij pot do svojih ciljev korak za korakom.

 • Začneš s stranmi namenjenimi samospoznavanju. Odgovoriš na vprašanja o svojih trenutnih občutkih, željah, vrednotah in ciljih.
 • To ti pomaga razumeti, kje trenutno stojiš in kaj si želiš v prihodnosti.
 • Na naslednjih straneh planerja vneseš svoje cilje upoštevajoč SMART metriko (specifični, merljivi, dosegljivi, realistični, časovno omejeni).
 • Ta metoda ti bo pomagala, da bodo tvoji cilji jasno definirani in bolj verjetno doseženi.
 •  
 • Vsak mesec začneš s pogledom na cel mesec, kjer si zastaviš glavne cilje in naloge.
 • Nato vsak teden razdeliš te cilje na manjše naloge, ki jih boš opravljala vsakodnevno.
 •  
 • Vključuješ tudi razmišljanje o svojem duševnem, čustvenem, telesnem in duhovnem blagostanju.
 • To ti omogoča, da ne slediš samo svojim ciljem, ampak tudi skrbiš za svoje celostno dobro počutje.
 • Na koncu vsakega meseca imaš strani za refleksijo in pregled. Pregledaš, kateri cilji so bili doseženi, kaj je delovalo, kaj ne, in kaj je treba spremeniti v naslednjem mesecu.
 • Na koncu vsakega meseca je razdelek, kjer si zapišeš svojo nagrado za dosežene cilje v mesecu. To je tvoj trenutek, da se pohvališ in nagradiš za trdo delo in vztrajnost.
 • Naj bo to karkoli – dan zase, posebna poslastica ali morda nov hobi – pomembno je, da se zavedaš svojih dosežkov in si vzameš čas za praznovanje. Ta sistem nagrajevanja te dodatno motivira za nadaljnje delo in sledenje ciljem v prihodnjih mesecih.

mnenja o planerju

Kaj pravijo uporabniki?

Katja P.
"Planer Srčno Splaniraj me je navdušil."

“Planer Srčno Splaniraj me je navdušil, saj je pregleden, zaradi česar omogoča dobro organizacijo. Navodila za uporabo in doseganje ciljev so jasna, konkretna in praktična. Planer vsebuje tudi pozitivne citate, ki so navdihujoči in pomagajo takrat, ko pade motivacija in so gonilna sila za nadaljevanje izziva. Po koncu vsakega meseca sledi evalvacija začetnih ciljev in razmislek o tem, kako ti gre, kje si s svojimi cilji, s katerimi od njih si imel največ težav… Menim, da takšen način premišljevanja o lastnih ciljih še bolj pripomore k njihovi uresničitvi, saj je spremljanje napredka nujno za njihovo doseganje. Planer priporočam vsem, tako tistim, ki so takega načina že vajeni, tistim pa, ki niso in si želijo v življenju nekaj spremeniti, to je doseči zastavljene cilje na kateremkoli področju, naj preizkusijo planer Srčno Splaniraj.

Vida T.
"Ko zapišem svoj dnevni cilj, me planer spodbudi k temu, da ga nemudoma pričnem uresničevati."

“Ne, dan ne more imeti 26 ali 30 ur, kljub pobožnim željam. Lahko pa si podarjenih 24 ur splaniram tako, da naredim več!

Ko zapišem svoj dnevni cilj, me planer spodbudi k temu, da ga nemudoma pričnem uresničevati.
Tako moj dan ne pomeni le službe in gospodinjskih opravil, ampak so se v njem splanirano znašli tudi trenutki za branje, ustvarjanje, telovadbo in brezdelne minute čisto zame.
Red v glavi je mir v duši.”
Tatjana B.
"Planer te sam vodi do tega, da si zastaviš prijazne cilje, take, ki jih tudi dosežeš."

“Verjameš v naključja? Jaz že dolgo ne več. In tudi to, da sva se z Andrejo srečali, ni bilo zgolj naključje. Pravzaprav naju ju povezal ravno njen planer Srčno Splaniraj. Dve besedi, ki se tesno prepletata v mojem življenju in tudi seveda v Podjetništvu s Srcem. Planiranje in srčnost. Marsikateri podjetnici se je res težko lotiti planiranja in na sploh načrtovanja. Saj je to na videz res v nasprotju z njimi samimi, ker se jim zdi, da jih omejuje pri kreativnosti. No, s pomočjo tega planerja jim pa je ta naloga veliko lažja. Planer te sam vodi do tega, da si zastaviš prijazne cilje, take, ki jih tudi dosežeš. V veliko spodbudo so tudi misli, ki so »posejane« čez celoten planer.”

Veronika N.
"Drugačen je od ostalih organizerjev, saj se v njem res vidi trud."

“Tale lušten planer mi je že takoj prirastel k srcu. Z njim si res lahko konkretno postaviš cilje in se s tem fino motiviraš, saj imaš možnost zapisovanja za čisto vsak dan. Še posebej so mi všeč nagrade ob koncu meseca, ki si jih zastaviš sam in se z njimi pocrklaš. Drugačen je od ostalih organizerjev, saj se v njem res vidi trud. Zelo me je privabila prva stran, kjer je dobro razloženo, čemu služi ta planer ter kako lahko notri vključiš svoje občutke. Sama ga bom začela izpolnjevati že zdaj, kljub temu, da še ni leto 2024. Z njim me čaka ogromno izpolnjenih ciljev!”

Build Your Own

Our product

Prednosti tvojega planiranja

Zakaj Srčno Splaniraj?

Vsak korak, ki ga narediš s Srčno Splaniraj, te pripelje bližje k tvojim osebnim ciljem. Odkrij, zakaj je ta planer več kot le orodje:

Usmerjenost k
osebnim ciljem

Srčno Splaniraj je zasnovan z mislijo na tvoje individualne ambicije. Vsaka stran je oblikovana, da ti pomaga določiti, slediti in doseči svoje sanje.

Metoda
SMART

Srčno Splaniraj je zasnovan po metodi SMART, ki zagotavlja, da so tvoji cilji vedno specifični, merljivi, dosegljivi, realni in časovno omejeni.

Poglobljeno
samospoznavanje

Vsaka stran te spodbuja k razmisleku o svojem 'zakaj', kar povečuje tvojo motivacijo in osredotočenost.

Holističen
pristop

Naš planer je zasnovan tako, da odraža tvoje edinstvene cilje in želje. Ni le orodje, je zaveznik na poti do tvojih sanj.

Motivacijske
misli

Vključene so inspirativne misli in citati, ki te bodo navdihovali k akciji.

Praktičnost in
eleganca

Kompakten dizajn, ki je estetski in praktičen, popoln za nošenje s seboj kamorkoli greš.

Great Value

Donec consequat ultrices neque, acsce lerisq nulla varius araesent.

Great Value

Donec consequat ultrices neque, acsce lerisq nulla varius araesent.

Great Value

Donec consequat ultrices neque, acsce lerisq nulla varius araesent.

Great Value

Donec consequat ultrices neque, acsce lerisq nulla varius araesent.

Two Identical Sneakers...

Explore Functionality

Program za čarobno 2024

Splaniraj 2024 čarobno in srčno!

Si želite leto 2024 splanirati čarobno in srčno? Ste obupali nad planiranjem in načrtovanjem, saj od napisanega niste uspeli vsega uresničiti? 

Skupaj s še eno srčno podjetnico Tatjano, bomo načrtovali leto 2024. Hkrati pa lahko kupite tudi planer, kjer imate ob naročilu 30 dnevnega programa planiranja še popust.

Odkrij svoj najboljši jaz

Si pripravljen/a na svojo najboljšo različico?

Z Srčno Splaniraj odkriješ svojo pot, si postaviš cilje in jih dosežeš. Ne čakaj, začni že danes!